Massage

Nu erbjuder vi massage till dig med trötta och ömma muskler.
Vi är verksamma i Hofors och närliggande områden, exempelvis Falun, Hedemora och Sandviken.

……………………………………………………

Varför Massage?

Svensk klassisk massage/Friskvårdsmassage är en avslappnande, men även behandlande massage som går djupare ner i musklerna. Massagens primära effekt är att lösa upp spänningar, syresätta och öka rörligheten. Perfekt om du är spänd i rygg och nacke.

Avslappningsmassage är en mjukare form av massage som är speciellt passande om Du tycker att Svensk klassisk massage är för påfrestande för dina leder och muskler, om Du har stressat mycket, drabbats av kronisk sjukdom, annat trauma med följande spänningsvärk och/eller om Du vill pyssla om Dig själv lite extra. Denna typ av massage kan även verka ångestdämpande.

………………………………………………….

Halvkropp, innebär att behandlingen pågår i 30 min med massage av rygg, nacke och huvud. 300 kr. 

Halvkropp 45, innebär att behandlingen pågår i 45 min med massage av rygg, nacke och huvud. Här kan man även välja till armar, ben eller ansikte. 400 kr. 

Helkropp, innebär att behandlingen pågår i ca 60 min med massage av hela kroppen. 550 kr. 

………………………………………………………….

Boka din tid.

För att boka:  (länk nedan)

Om oss:

Anna är  utbildad och diplomerad genom Stockholm Massage Academy 2019 i Friskvårdsmassage och Klassisk massage. Har även har läst kurser i massage och avslappning och gått som lärling.  

Hon hade under drygt ett års tid ett spa i Storvik som riktade in sig på massage och avslappning för hela kroppen, då också med spa och ansiktsbehandlingar. 

Saga är utbildad och diplomerad genom Stockholm Massage Academy 2019 i Friskvårdsmassage och Klassisk massage.

Boka tid