Om oss

Vi är två tjejer som sedan länge har ett brinnande engagemang för fysisk och mental hälsa, oavsett vilket liv du lever. Vi har en vision, ett intresse och ett mål.

I höstas började vi bygga på idén och den 1 Februari 2019 startade vi  Team Sson i Hofors. Ett litet företag med 2 inriktningar: HästlivFriskvård.

Vår vision är att se till att rätt häst hamnar i rätt hem. Vi ser till helheten för dig som ryttare och häst och anordnar evenemang för både  stora och små ryttare!


Anna: 33 år

Bor i Hofors. Har ridit sedan jag var 15 år och haft några egna hästar under åren. Under det senaste året har jag jobbat mycket med att skola om ridtravare. Jobbar våra hästar mycket från marken med Natural Horsemanship  (NH) för att skapa ett bra band mellan människa och häst men trimmar gärna i sadeln både på banan och i skogen.

Jag har läst kurser i massage och avslappning och ägde ett spa i Storvik för några år sedan. Utbildad i friskvårdsmassage genom Stockholm Massage Academy.  Besök mig gärna för massage om du behöver släppa på stress och spänningar i kroppen.


Saga: 30 år

Bosatt i Järbo. Har arbetat med hästar både i Sverige och utomlands. Jobbat med sk. ”problemhästar” hela livet och har en stor passion för problemlösning och tillridning. Är ingen tävlingsmänniska utan är mer intresserad av uppbyggnad och träning.

Även jag är under utbildning i Friskvårdsmassage genom Stockholm Massage Academy och tar emot kunder till ”lärlingspriser” under utbildningen.

Jag håller i privatlektioner för ekipage och ryttare i alla åldrar. Boka gärna in en tur på hästryggen med mig! 


Teamryttare Saga:

Jag är 14 år och har ridit sedan början av 2016. Jag tävlar i dressyr, hoppning och fälttävlan på min foderhäst Merta. Sedan ett år tillbaka håller jag teori för nybörjargrupperna på ridskolan. Jag rider och arbetar hästarna hos Team Sson både från ryggen och marken och samlar all kunskap jag kan.