Företagsmassage

Varför Massage till ditt företag? Enligt studier har företagsmassage gett ökad lönsamhet till företagen genom minskad stress, minskad sjukfrånvaro och lägre personalkostnader då personalen mår bättre. Företagsmassage är avdragsgillt och förmånsbefriat.  Eftersom vi utgår från Hofors har vi möjligheten att komma ut till företag i områden så som Hedemora, Falun och Sandviken med omnejd.

Många företag erbjuder idag sina anställda företagsmassage veckovis eller månadsvis för att skapa trivsamhet på arbetsplatsen.


Vi erbjuder då ert företag och anställda Svensk klassisk massage/Friskvårdsmassage som är en avslappnande, men även behandlande massage som går djupare ner i musklerna. Massagens primära effekt är att lösa upp spänningar, syresätta och öka rörligheten. Perfekt om du är spänd i rygg och nacke.


Måndag till Torsdag jobbar vi med företagsmassage där vi kan komma ut till er arbetsplats för att massera anställda/kollegor. Då ingår 30 min massage/person, allt från 2-20 personer åt gången. 300 kr/person. Det här rör företag i närheten av Hofors, i bland annat Falun, Sandviken, Hedemora och Gävle.